Sportivi

Aur pentru campionii de la Club Sportiv Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

11/10/2021

Au urcat de șase ori pe podiumul Campionatului European de Gimnastică Aerobică de la Pesaro. Italia. Darius Branda și Vlăduț Popa, sportivi ai clubului universitar arădean, au câștigat șase medalii: aur, argint, bronz și una de argint cu echipa.

Darius Brada a ocupat locul I la proba dance aerobic, locul II la proba trio și bronz la proba perechi mixte . Vlăduț Popa a luat aurul la proba dance aerobic și bronz la proba trio.

„A fost foarte greu, dar mă bucur că am reușit. Anul viitor sper să obțin rezultate și mai bune. Mulțumesc antrenorilor și echipei care ne-au fost alături” a declarat Vlăduț Popa. „Mulțumesc echipei, antrenorilor, domnului Ovidiu Șerban pentru munca lor, pentru suport și încurajare. A fost o competiție dificilă, dar mă bucur că am obținut medalii importante” a precizat, la rândul lui, Darius Brada.

„Îi felicit pe acești tineri pentru performanțele lor extraordinare. Rezultatele obținute de Clubul Sportiv Universitatea depășesc așteptările noastre și vreau să-i asigur pe acești tineri că universitatea arădeană de stat îi va sprijini mereu în activitatea lor și îi așteaptă să urmeze cursurile universității noastre”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Pentru directorul CS Universitatea, Ovidiu Șerban, performanțele acestor tineri sunt confirmări ale muncii și eforturilor pe care clubul și sportivii le depun zi de zi. „Mă bucur pentru acești tineri, ambii fac parte și din lotul național de gimnastică aerobică, sunt tineri extraordinari care muncesc foarte mult. Rezultatele de la Europene, la fel ca și cele de la Mondiale, unde au obținut aur, argint și bronz, le confirmă valoarea”, a punctat Ovidiu Șerban.